EXCLUSIV  Echinocțiul de primăvară 2021. Astrele anunță haos în România și probleme în spitale: Nu vor mai putea ascunde!

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu a vorbit despre echinocțiul de primăvară 2021. Ce ne așteaptă. 

"Din păcate, anul acesta e plin de confuzii în continuare. Această mare confuzie în astrogramă și mai ales că Neptun e în casa a 10-a, care are legătură cu instituțiile, cu statul, de la cine avem noi așteptări să ne salveze anul acesta. Ori statul cu Neptun acolo... e greu, e greu să ne salveze, pentru că nici statul nu știe ce să facă. Și când nici statul nu știe ce să facă, de la prim-ministru, de la președinte, de la toată lumea, putem să dăm vina pe ei, putem să-i facem incompetenți, dar trebuie să recunoaștem că e o problemă mondială, globală și că nimeni de pe planetă nu știe ce să facă. 

Îi putem acuza de tot ce vrem, dar trebuie să recunoaștem că nu e nimeni pregătit pentru o asemenea situație. Cu Neptun acolo ce înseamnă? Avem confuzie, nu mai știm în cine să credem, nu ne mai putem baza pe nimeni, trebuie să ne bazăm pe noi!

Luna este în casa a 12-a, cea care are legătură cu tot ce înseamnă spitale, azil, probleme de sănătate și nu doar cele fizice, ci și cele emoționale. Doar că sunt și niște lucruri ascunse în casa a 12-a. În casa a 8-a îl avem și pe Saturn și asta înseamnă că oamenii nu vor putea să mai ascundă ce ascundeau altădată, mă refer la instituții, de a cere transparență, ceea ce noi cerem într-o bucurie, dar nu ai cum să dai transparență 100%.

Anul acesta se va duce o luptă extraordinară între ce se ascunde mai ales de sistemul de sănătate, pentru că, în aparență, lucrurile poate funcționează, însă cu Luna Marte în casa a 12-a, nu trebuie să mai fie accidente în spitale, că vor mai fi. Vor mai fi! Vom auzi de persoane care nu și-au făcut treaba cum trebuie în spitale, de persoane care au încercat să mușamalizeze situația respectivă. Cu Saturn în casa a 8-a ei nu vor mai putea ține secretele ca înainte. Ce s-a ținut până acum în continuare se va ține, dar de acum în colo va fi foarte greu. E o confuzie, se încurcă în proceduri, nimeni nu mai știe nimic, legile nu sunt... deci pentru România, următorul an astrologic este unul foarte sensibil, foarte, foarte sensibil și foarte confuz. Vom fi într-un haos total, vom avea așteptări căcălău.

V-aș recomanda ca anul acesta să vă faceți asigurări, din toate punctele de vedere, pentru că, cu această astrogramă, de la tot ceea ce s-a întâmplat anul trecut, nu mai e doar coronavirus, nu mai e doar el inamicul numărul 1, dar vor apărea probleme de sănătate, după un an de stat în casă, după un an de stat cu noi, cu cei iubiți, divorțuri, separări, deci vor apărea foarte multe situații greu de controlat și vom avea nevoie de ajutor, de sprijin", a spus Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel