Ecaterina Andronescu, în lacrimi: M-a DURUT cel mai rău. Nu o să uit niciodată

Ecaterina Andronescu a izbucnit în lacrimi, în direct la România TV în momentul în care a fost nevoită să vorbească despre dosarul în care a fost chemată la DNA, acuzații ce ulterior s-au dovedit nefondate. 

Ecaterina Andronescu spune că familia ei a trecut prin momente complite, iar una dintre cele mai grele situații a fost reprezentată de momentul în care a fost chemată la Direcția Națională Anticorupție, iar toate televiziunile naționale o așteptau acolo. 

"Mi-e foarte greu că m-ați pus să vorbesc despre perioada aceea, pe care aș vrea să o uit realmente. Aș vrea să o uit pentru că eram penal și nu știam de ce. Eu nu am luat vreun creion vreodată în viața mea de la cineva. Nu vă spun prin ce a trecut și familia mea. Din fericire pentru mine și nu am cum să uit asta niciodată, am avut o susținere extraordinară în Universitate. Colegii lângă care muncesc de atâția ani, mă cunoșteau. Fusesem rector opt ani de zile, fusesem decan 12 ani, nu ai cum să nu cunoști un om. Asta m-ar fi durut cel mai rău. Erau oameni care contau enorm pentru mine și din fericire am avut acest suport care poate că a fost cel care m-a ținut la suprafață. În istorie, multe capete au căzut sub ghilotină nevinovate. Nu mai vreau să îmi reamintesc. De câte ori sunt pusă să vorbesc despre acele momente îmi aduc aminte când am fost nevoită să ies de la DNA și acolo erau 20 de televiziuni pentru care eu eram penal," a spus Ecaterina Andronescu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel