Durerea unei mame care ne cere ajutorul. Înainte de primul an de viață, fetița ei face chimioterapie

Cristina Iuliana Floria este o tânără mamă care-și strigă durerea și cere ajutor pentru puiul ei de om. La niciun an de viață, se luptă cu o boală crâncenă: cancer. La niciun an de viață, face chimioterapie. Întinde o mână de ajutor!

"Te-ai întrebat vreodată ce simte o mamă? Dar ce simte o mamă cu un copil bolnav? O boală care pe mamă o va măcina toată viaţa ei, câte zile va avea. Să rămâneţi doar la stadiu de întrebări! Eu nu m-am întrebat niciodată şi totuşi trăiesc asta pe propria piele. Mi se pare că încă visez, cu toate că au trecut 6 luni de când ne luptăm, aştept ziua aceea, în care mă voi trezi, mă voi spăla pe față şi voi spune "a fost un vis urât, mai lung ce-i drept însă m-am trezit". Până de curând, mă plângeam de orice lucru mărunt şi eram supărată că nu îl pot obţine sau nu îl pot realiza.

Acum, însă, acele lucruri nu erau deloc probleme, erau doar paşi mărunţi în viaţă peste care orice om pe lumea asta trece. Eram supărată, pe mine, pe Dumnezeu că nu mă ajută. Acum,  însă... nu mai sunt supărată nici măcar pe mine, acele lucruri erau normale", a scris Cristina Iuliana Floria pe Facebook.

"Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce!"

"Cu toate că, de când am aflat, simt în fiecare zi cum îmi fuge pământul de sub picioare, cu toate că acum ne aflăm aici pentru sănătate, încă nu realizez ceea ce se întâmplă şi uneori chiar eu stau şi mă întreb dacă este posibil, dacă eu chiar trăiesc asta. Au fost şi încă sunt zile în care mă mușc singură de mâini, numai ca să mă trezesc, însă nu se întâmplă. Ceea ce trăim acum este realitate şi DA sunt PROBLEME. Nu am să accept niciodată ideea că, copilul meu duce o luptă atât de grea. Nu o să accept niciodată acest diagnostic. În fiecare zi mă simt vinovată, vinovată pentru fiecare durere a ei, vinovată că nu o pot ajuta, dar nu voi renunţa nici o clipă, am să fac orice, aşa cum o mamă face orice pentru copilul ei.

Ştiţi ce simte o mamă, când copilul plânge de dureri şi strigă "mama", iar tu, tu ca mamă nu poţi decât să îi spui "mami, sunt aici, vom trece şi peste asta, mami îţi promite". În fața unei boli ca asta, nu îţi rămâne decât să promiţi şi să lupţi. O luptă din umbră. Lupta de fapt o duce chiar ea. Într-o zi, vom zâmbi şi o vom face din suflet! Dumnezeu ne pregăteşte acea zi cu mare grijă, acea zi va fi cea mai minunată zi din viaţa noastră. Uneori, mai stau şi mă întreb dacă este drept ce se întâmplă, dacă este corect, dacă este normal. Am învăţat atâtea din lupta asta", a mai scris femeia.

Dacă doriți să spijiniți lupta fetiței, puteți dona 2 euro, prin SMS, la 8832, cu textul ELENA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel