După Prințul Harry, și Andrew amenință că va scrie o carte de memorii. Vrea să dezvăluie cele mai întunecate secrete ale Familiei Regale. "A suferit destul și îi va face pe alții să sufere"

Foto: Facebook The Duke of York
Foto: Facebook The Duke of York

După Prințul Harry, s-ar putea ca și Prințul Andrew să scrie o carte de memorii.

Dacă ați crezut că memoriile prințului Harry despre secretele Familiei Regale sunt totul, țineți-vă bine pentru că Prințul Andrew este următorul. Potrivit Radar Online, membrul Familiei Regale dezonorat simte că vrea să se răzbune sau măcar să se justifice. Jurnaliștii au vorbit cu o sursă apropiată Prințului Andrew, iar aceasta a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare.

Potrivit sursei citate, Prințul a citit memoriile nepotului său deoarece a devenit un bestseller în întreaga lume, iar acum ar dori și el să scrie o carte de memorii, cu alte secrete ascunse ale Familiei Regale a Marii Britanii, scrie Marca.

"Andrew simte că a suferit destul și îi va face pe alții să sufere"

Iată ce a declarat sursa care a vorbit pentru Radar Online: "Oamenii au crezut că memoriile Prințului Harry sunt proaste. Dar ceea ce Andrew poate dezvălui despre anumiți membri ai familiei sale ar arunca totul în aer! Andrew are acces la informații care s-ar putea dovedi jenante pentru Charles și, într-adevăr, pentru întreaga Familie Regală.

El ar putea divulga detalii despre legăturile Prințului Philip cu regimul lui Hitler și nu ar refuzată dezvăluie cele mai întunecate secrete deținute de propria sa mamă, Regina Elisabeta a II-a! Andrew simte că a suferit destul și îi va face pe alții să sufere dacă nu țin seama de avertismentul lui. Este hotărât să-și salveze reputația zdrențuită, iar o carte care spune totul pare a fi cea mai simplă cale de a face acest lucru. Dacă și când va fi publicată, el ar putea doborî o mulțime de oameni - inclusiv pe șeful monarhiei britanice".

Ce secrete ar putea dezvălui Prințul Andrew despre Regele Charles al III-a și Regina Elisabeta?


Iată de unde scoatem cu toții pălăriile din folie de tablă, mai ales când vine vorba de viața reginei Elisabeta a II-a. S-au spus multe lucruri despre ea când era în viață, ea a fost în mod activ unul dintre cei mai puternici oameni de pe planeta Pământ. Unele dintre aceste teorii sunt profund întunecate, iar altele sunt extrem de amuzante de vorbit. Dar potențialele secrete întunecate ale regelui Carol al III-lea ar putea fi mult mai dăunătoare pentru Familia Regală și ar pune capăt relației lor. Simțiți-vă liber să vorbiți despre oricare dintre aceste teorii nebunești sau să veniți cu propunerea pentru ideea de carte a Prințului Andrew.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel