Dumitru Dragomir, decizie a Tribunalului în alt dosar

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat, joi, pentru a cincea oară pronunţarea în dosarul lui Dumitru Dragomir.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat, joi, pentru a cincea oară pronunţarea în dosarul lui Dumitru Dragomir, în care fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani. Noul termen este 14 decembrie. Sentinţa nu va fi definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel, informează Prosport.

În acest dosar, procurorii DNA îl acuză pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), că în 2009 a cerut 3,5 milioane de euro mită, din care a primit 3,1 milioane de euro sub forma unor contracte de publicitate la salonul de nunţi pe care-l deţinea prin intermediul unei firme. În schimb, el ar fi facilitat, în 2008, câştigarea contractului pentru drepturi TV ale Ligii 1 de către RCS/RDS, mai scrie sursa citată.

Amintim că pe 13 noiembrie, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au achitat definitiv pe Dumitru Dragomir, care a fost condamnat în primă instanţă la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, într-un alt dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel