EXCLUSIV  DSP, control la Spitalul de Urgență ”Sf. Pantelimon“ din București, după imaginile DCNews. ”În momentul de față, problema este rezolvată”

Direcția de Sănătate Publică a efectuat un control la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“ din București.

Direcția de Sănătate Publică a mers în control la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“ din București, după imaginile prezentate de DC News în care erau prezentate condițiile insalubre de lucru din unitatea medicală.

În imagini se poate observa cum din țevile ancorate de tavan picură diferite substanțe, despre care lucrătorii au spus că este „pipi“. „Poate cineva vine să vadă și să rezolve problema“, au mai precizat ei.

Se pare că problema a fost la ”o țeavă de apă caldă, care a început să pice la o îmbinare. Au fost luate imediat măsurile și s-a remediat defecțiunea. Nu a fost nicidecum vorba despre canalizare, sau probleme legate de hrana pacienților, așa cum s-a încercat inducerea ideii” a transmis spitalul, care mai susține că ”avaria a fost în noaptea de duminică spre luni, luni dimineață (ieri) constatându-se”. ”În momentul de față problema este rezolvată!” mai transmite sursa citată. 

Mai jos, imaginile din Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“ din București

În regulamentul de funcționare al spitalului se precizează următoarele:

- Contractul de furnizare de servicii medicale al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf.Pantelimon” cu C.A.S.M.B. reprezintă sursa principală a veniturilor în cadrul bugetului de venituri şi cheltuieli şi se negociază cu conducerea C.A.S.M.B. de către Managerul unităţii în funcţie de indicatorii stabiliţi în contractul-cadru de furnizare de servicii medicale. Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al spitalului se elaborează de către conducerea spitalului pe baza normelor metodologice aprobate prin Ordinul Ministerului Sănătăţii Publice. 

- Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf.Pantelimon” monitorizează lunar execuţia bugetară, urmărind realizarea veniturilor şi efectuarea cheltuielilor în limita bugetului aprobat.

- Spitalul se află în subordinea Direcției de Sănătate Publică a municipiului București și este ordonator terțiar de credite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel