Drum naţional închis. Decizie de ultimă oră a autorităţilor

dn10 inchis
dn10 inchis

Un important drum naţional va fi închis circulaţiei rutiere, anunţă autorităţile. 

UPDATE: Circulaţia pe Drumul Naţional 10 Buzău-Braşov, închisă miercuri, după ce în zona barajului Siriu s-au înregistrat căderi de bolovani care au ajuns pe şosea, a fost reluată după ora 14.00.

Traficul rutier pe drumul care leagă Buzăul de Braşov a fost oprit miercuri la ora 11.15 după ce mai mulţi bolovani s-au prăbuşit pe şosea la kilometrul 78, în zona barajului Siriu.

Drumarii au oprit circulaţia şi au deviat traficul pentru a putea elibera carosabilul, iar începând cu ora 14.00 în zonă se circulă în condiţii normale.

DN10 se închide pe ambele sensuri începând cu ora 11.15 în zona Barajului Siriu din cauza precipitațiilor abundente și a căderilor de pietre și bolovani. Măsura închiderii complete a drumului s-a impus după ce în acesta dimineața un bolovan a lovit o mașina aflată în trafic, anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov. 

Reamintim că în mai multe zone din ţară, din cauza ploilor abundente, drumuri şi locuinţe au fost inundate, autorităţile mobilizându-se pentru a interveni acolo unde situaţia o impune. 

Peste 3.200 de salvatori cu 1.400 de autospeciale şi mijloace de intervenţie la inundaţii au fost mobilizaţi în contextul în care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judeţele Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa Prahova, Vrancea şi Vâlcea, iar cea mai mare parte a ţării se află sub atenţionare cod galben de averse însemnate, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel