Drulă (USR), atac la ministrul Transporturilor, Cuc, după audieri

Ministrul propus al Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, audiat de comisiile de specialitate din Parlament, nu a fost capabil să numească nici măcar un proiect care să intre în execuţie, a spus deputatul USR, Cătălin Drulă.

'Programul de guvernare al PSD promite investiţii în infrastructură, dar ministrul propus pentru Transporturi nu a fost capabil să numească nici măcar un proiect care să intre în execuţie şi asta în condiţiile în care Guvernul Cioloş a lăsat câteva tronsoane la cheie', a precizat deputatul, conform unui comunicat transmis Agerpres.

Potrivit aceleiaşi surse, Cătălin Drulă, membru al Comisiei pentru transporturi şi fost consilier al premierului Dacian Cioloş, l-a întrebat pe Cuc de ce din programul de guvernare lipseşte Centura Timişoara Sud, 'un proiect matur, în curs de lansare a procedurilor de achiziţie', făcând totodată aluzie la faptul că viitorul prim-ministru este timişorean.

'Deputatul USR a adus şi alte proiecte în discuţie, autostrada Sibiu-Piteşti, proiect întârziat trei ani de venirea PSD/USL la putere, Vama Giurgiu-DN5, Timişoara-autostrada A1 şi autostrada A3-Cluj(Tureni), cerându-i ministrului desemnat să se angajeze să contracteze lucrările de execuţie în 2017. Ministrul desemnat a spus doar că proiectele începute nu se opresc, fără să-şi ia niciun angajament', reiese din comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel