Dramatic! Un cunoscut prezentator TV a suferit arsuri după o explozie

Foto: digi24.ro
Foto: digi24.ro

Un cunoscut prezentator TV trece prin momente dramatice: este internat în spital, după ce tuciul în care gătea gulaș a explodat și i-a produs arsuri.

Este vorba despre jurnalistul Stelian Muscalu, care prezintă emisiunea ”Business Club”, de la Digi24. El a povestit, marți, pe blogul său, cum s-a întâmplat nefericitul eveniment și a transmis că acum se află la Spitalul de Arși, iar medicii i-au dat asigurări că este pe drumul cel bun.

Am trăit o vara fierbinte, poate prea fierbinte
 
În loc să scriu despre chestiuni care țin de cifre, trenduri și alte rețete economice, o să scriu acum... despre mine. Și îmi este destul de greu. Dar o fac pentru că mă simt dator în fața voastră în general și a telespectatorilor Business Club în special, pentru că ei nu mă vor mai vedea o perioada la TV.

Probabil că vă veți întreba ce s-a întâmplat. De ce lipsesc. Singurul motiv care justifică lipsa mea este că-mi place foarte mult să bucătăresc în timpul liber. Iar dragostea mea pentru bucătărie, a doua după televiziune, s-a dovedit ceva mai periculoasă decât prezentarea emisiunii Business Club.

Citește și: Mihai Gâdea a făcut un anunț colosal pentru Antena 3

În weekend-ul care a trecut am încercat să duc pasiunea asta pe culmile extazului cu o rețetă originală de gulaș, gătită la foc molcom de lemne, alintată cu toate aromele pământului.

Din păcate, n-a ieșit exact cum mă așteptam.

Eu, fiind crescut mai mult printre betoane, trăind în fiecare zi printre betoane, tocmai de pământ am uitat.

Am vrut să fac un foc de tabără, dar în loc să fac focul așa cum trebuie, pe pământ, eu l-am făcut pe ciment.

Iar cimentul a fost atât de supărat că l-am încins în timp ce și afară erau mai bine de 30 de grade încât s-a gândit să se dea în spectacol... și cum poți să ieși mai bine în evidență decât printr-o explozie.

Da lucrez în televiziune și folosesc metafore... dar nu este cazul acum.

Cimentul s-a dilatat din cauza căldurii, probabil nu au fost rosturi pentru descărcarea tensiunii. Și ce să vezi... a bubuit chiar în fundul tuciului plin cu zemuri gustoase dar și foarte încinse.

Neșansa a făcut ca în acel moment să ma aflu lângă el.

În timp ce-l amestecam și ne îmbiam unul pe altul el, gulașul, cu mirosul eu cu masajul... s-a produs minunea. Dragostea a fost atât de mare încât ne-am contopit.

Acum sunt internat la spitalul de arși.

Deși sună destul de rău, doctorii m-au asigurat că sunt pe drumul ce bun. Este o buna ocazie să văd că s-au făcut ceva progrese și în sistemul de sănătate de stat”, a relatat Stelian Muscalu.

Vezi și: CTP îi ia locul lui Moise Guran: Ce emisiune va realiza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel