Drama polițistului ”216”. Părinții speră la MILA BĂNCII

Codruț Oprea este numărul 216 în statistica Poliției Române cu polițiști ultragiați. El este o legumă în prezent. Medicii se miră că respiră fără aparate. Din 2011, polițistul este în stare vegetativă. 

Acum șase ani, Codruț Oprea a fost lovit în cap de interlopul ”Ghenosu”. De atunci, este în stare vegetativă. Este acasă, îngrijit de părinții săi. Din cauza datoriilor acumulate la bacă de părinți, toată familia riscă evacuarea. 

Între timp, cel care l-a adus pe polițist în această situație, a săvârșit o crimă în penitenciar. 

”Mai vin medicii să-l vadă, dar nu ne dau nicio șansă de revenire. Ei se minunează cum poate respira fără aparate. Ne privește, dar nu cred că ne înțelege. Nu pot să vă explic ce simțim atunci când îl apucăm de mână și el ne strânge. Toți l-au uitat pe Codruț al meu. I s-a promis ajutor, dar degeaba, am colindat toate instituțiile ca să obțin venituri mai mari pentru tratamentul lui, dar degeaba. Soția are pensie de 1.400 de lei, iar 1.200 plătim doar medicamentele pentru el. Ni s-a pus sechestru pe casă pentru datorii. Eu am luat 10.000 de euro de la bancă, soția tot 10.000 de euro, și nu mai putem plăti ratele. Acum vor să ne ia casa. Mă rog doar să nu fie atât de inumani încât să nu ne înțeleagă situația”, a afirmat Adrian Oprea, tatăl lui Codruț, pentru Click

Fratele lui Codruț a plecat să muncească în străinătate, pentru a face rost de bani pentru tratamentul lui. Singura veste bună pentru familie este că polițistul a luat în greutate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel