Dragnea - Pahonțu (SPP). Liderul PSD: Cine e Vela?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Marcel Vela, este apărătorul președintelui SPP, Lucian Pahonțu. 

”Nu cred că vom putea evita o anchetă de comisie parlamentară (privind activitatea SPP, n.r.). Tot l-am văzut pe dl Vela că se agită să facă ceva, un fel de audiere să-l acopere pe dl Pahonțu. Cred că trebuie făcută o comisie de anchetă parlamentară.” a afirmat Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă e de acord și Călin Popescu Tăriceanu, președintele PSD a răspuns: ”Cred că da”, specificând că așteaptă să se mai strângă dovezi.  

Comisie de anchetă privind SPP, inevitabilă

”V-am spus că eu cred că nu avem cum să evităm această comisie de anchetă parlamentară, pentru că încep să apară din ce în ce mai mult lucruri, trebuie să le lămurim, pentru că acolo sunt lucruri mult mai grave decât bănuim noi.” a declarat Liviu Dragnea. 

Despre invitația dlui Vela la Comisia de apărare, Liviu Dragnea a spus că va merge la comisie, întrebând: ”Nu-l întreabă pe Pahonțu?”. 

”Dar cine e dl Vela, doamnă (n.r. către o jurnalistă)? Comisia de Apărare e comisie de anchetă? Comisia de Apărare a lui Pahonțu, acolo e președinte Vela”, a conchis Liviu Dragnea subiectul, ușor iritat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel