Două poliţiste din IPJ Bacău, moarte într-un accident rutier

accident
accident

Un tragic accident rutier produs, duminică seara,  pe DN 1 B Buzău-Ploieşti a dus la moartea a două polițiste de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău. Accidentul s-a produs după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens, s-a ciocnit cu un taximetru, după care a fost lovită de o autoutilitară.

Primele informaţii furnizate de Poliţia Buzău arată că accidentul s-a produs în localitaea buzoiană Ulmeni, după ce un autourism Opel înmatriculat în Galaţi, condus de o tânără de 23 de ani, din Galaţi, a pătruns pe contrasens, din motive necunoscute încă. După ce a pătruns pe contrasens, maşina condusă de tânăra de 23 de ani s-a ciocnit cu un taximetru care circula din sens opus, după care a fost acroşată de o autoutilitară.

 În urma impactului, şi-au pierdut viaţa şoferiţa în vârstă de 23 de ani, dar şi a pasageri din dreapta sa, o tânără de 22 de ani, din Bacău. De asemenea, o femeie care se afla în autoutilitara implicată în accident a fost rănită, fiind transportată la spital.

 Surse din Poliţi susţin că cele două tinere decedate în urma accidentului erau poliţiste la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel