Două gorile de la o grădină zoologică din California au Covid-19. Au fost plasate în carantină împreună - VIDEO

Două gorile de la grădina zoologică din San Diego (California) au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus şi plasate în carantină împreună, a informat luni grădina zoologică, potrivit DPA. 

San Francisco, 12 ian /Agerpres/ - Două gorile de la grădina zoologică din San Diego (California) au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus şi plasate în carantină împreună, a informat luni grădina zoologică, potrivit DPA.

După ce cele două primate au început să tuşească, au fost testate probe fecale, care au indicat infecţia. Potrivit responsabililor de la zoo, nu este exclus ca şi alte animale din grup să fie infectate. 'În afară de congestie şi de tuse, gorilele se simt bine', a precizat Lisa Peterson, directorul executiv de la San Diego Zoo.

Grădina zoologică a mai spus că este primul caz cunoscut de transmitere a virusului la maimuţe mari şi prin urmare nu se ştia ce fel de reacţie vor avea. Se crede că animalele au contractat boala de la un angajat asimptomatic, în pofida măsurilor de siguranţă luate de grădina zoologică. San Diego Zoo a fost închisă vizitatorilor din luna decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel