DOSAR PROXENETISM. MĂDĂLINA GHENEA, REACȚIE în cazul "prostituatelor de lux"

După ce numele său a fost vehiculat în celebrul dosar de proxenetism, Mădălina Ghenea a hotărât să-și spună punctul de vedere. Ea spune că nu a permis niciodată, nimănui, să îi propună, direct sau indirect, întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani.

După ce Lavinia Despa, una dintre persoanele cercetate pentru proxenetism în dosarul prostituatelor de lux foloseşte numele de Ghenea într-o discuţie cu un potenţial client, în presă au apărut speculaţii conform cărora Mădălina Ghenea ar fi implicată în acest scandal, în care au fost invocate numele unor asistente TV, care au fost de altfel şi audiate.

"În timp, am constatat în mod pasiv de multe ori, cu surprindere dar și cu dezamăgire, cum o parte a presei din România încearcă să implice în mizerie persoane care nu au și nu au avut niciodată absolut nicio legatură cu diverse subiecte mizerabile pe care aceasta le tratează.

Cred că nu exagerez dacă afirm că sunt de câteva ore în stare de șoc, dublată de o mare iritare, datorită unori 'jurnaliști' care încearcă să induca ideea infamă a vreunei legături între persoana mea și un dosar legat de prostituția unor fete - dealtfel de compătimit -, după opinia mea.

Deși de foarte mulți ani departe de România, am realizat în aceste ultime ore cu dezamăgire și dezgust, cât de departe se află societatea românească ca educație și comportament, incluzând aici și formatorii de opinie din domeniul presei, de societatea occidentală unde trăiesc de mulți ani.

Este cu atat mai trist cu cât în România de azi, la 25 de ani de la comunism, personaje ce activează în presă, în centrul atenției, se coboară la asemenea afirmații mizerabile în disperare de audiență, iar restul presei preia fără niciun fel de verificare orice fel de calomnie sau defăimare.

Aceste afirmații iresponsabile îmi afectează grav imaginea și îmi produc prejudicii importante pe plan profesional.

VEZI ȘI: Ciutacu, mesaj TRANȘANT: Muriți, bă, viermilor!

În această situație, pe lângă exprimarea firească a disprețului, singurul lucru pe care îl am la îndemână și pe care deja l-am demarat este acționarea în instanță atât a acestor personaje, cât și a publicațiilor ce au amplificat această ticăloșie", a scris Mădălina Ghenea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel