Dosar Lucan. Emil Boc la DIICOT. Primele declarații după cinci ore de audieri

Emil Boc a ieșit de la audierile DIICOT, după aproximativ cinci ore. 

"Am fost citat ca martor și am răspuns tuturor întrebărilor care mi-au fost adresate de procurori. Întrebările au vizat asocierea dintre Primăria Cluj-Napoca și firma medicului Lucan. Întrebările au vizat de asemenea aspecte din relația cu Mihai Lucan și alte întrebari și alte detalii. Am spus că am avut și am o relație de respect profesional având în vedere prestigiul și calitatea domnului profesor. 

Vreau să fie clar pentru toată lumea: toți investitorii de la Cluj, dacă au cadru legal sunt sprijiniți de Primăria Cluj-Napoca, le sunt acceptate cererile. La fel ca și în cazul domnului Lucan. Ce a avut suport legal a fost înaintat Consiliului Local, ce nu, a fost oprit, " a spus Emil Boc la ieșirea de la DIICOT. 

Emil Boc ar fi trebuit să se prezinte în urmă cu câteva zile, ca martor, la sediul DIICOT pentru audieri în dosarul medicului Mihai Lucan. Primarul Clujului nu s-a prezentat și a convenit cu procurorii să ajungă la audieri la o dată stabilită de comun acord. El a motivat că citarea la sediul DIICOT a fost făcută cu prea puțin timp înainte. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel