Dosar Colectiv. Chirieac: Crimă politică. Întrebarea fundamentală este...

Colectiv
Colectiv

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, în direct, la România TV, experimentele realizate de jurnalistul Răzvan Savaliuc cu privire la tragedia din Colectiv. 

Luju.ro a descoperit în urma experimentelor realizate de Răzvan Savaliuc faptul că buretele N2138 de pe stâlpii și pereții Clubului Colectiv nu întreține focul, ci se descompune și se topește ca smoala. 

Bogdan Chirieac este de părere că în cazul tragediei din Colectiv este vorba despre o crimă politică și are o întrebare fundamentală, la trei ani de la eveniment.

”Domnul Răzvan Savaliuc, cu testele pe care le-a făcut, a desfășurat, la trei ani după Colectiv, singura anchetă autentică de până acum. În rest, eu nu știu ce judecă onorabilul judecător, onorabila instanță, căci nu este nimic din ce s-a spus acolo.  La Colectiv nu există nicio explicație fizico-chimică prin care să avem siguranța că a fost un accident. Dar eu cred cu putere, tot fără să am dovezi, că la Colectiv a fost o crimă politică, în opinia mea, care nu a fost executată de români și a scăpat din mână, dar substratul politic a rămas foarte bun. Nu există decât în domeniul militar substanță care să poată ardă cu 42 de metri pe secundă și să degaje 2000 de grade în câteva secunde, după care să se stingă de la sine. Răzvan Savaliuc a dovedit ceea ce mulți dintre noi vedeam și nu înțelegeam. Întrebarea fundamentală la trei ani de la Colectiv este următoarea: A fost crimă cu premeditare sau a fost accident?, a spus analistul politic Bogdan Chirieac în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Vezi și: Dosarul Colectiv. Luju.ro: Incendiul nu putea fi declanşat de artificii

Experimentele realizate de Răzvan Savaliuc le poți urmări AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel