Dosarul Colectiv. Luju.ro: Incendiul nu putea fi declanşat de artificii

Colectiv
Colectiv

Rechizitoriul din cazul Colectiv, întocmit la 27 aprilie 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă ÎCCJ, Secția de urmărire penală și criminalistică, are neajunsuri majore, spun cei de la Luju. 

O anchetă realizată de Luju.ro scoate la iveală detalii explozive despre tragedia de la Colectiv. Mână criminală sau tragic incident creat de o serie de încălcări ale securității la incendii? Acestea sunt cele două curente de opinie care circulă în prezent în legătură cu tragedia de la clubul Colectiv din noaptea de 30 octombrie 2015, în care au murit arse de vii peste 60 de persoane. Rechizitoriul din cazul Colectiv, întocmit la 27 aprilie 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă ÎCCJ, Secția de urmărire penală și criminalistică, are neajunsuri majore, spun cei de la Luju, citaţi de Antena 3.

„Nu stabilește natura exactă a buretului fonoabsorbant cu care era capitonat tavanul, pereții și unii stâlpi ai clubului (afirmându-se pe baza a câteva declarații subiective de martor că ar fi ”neignifugat”) fiind însă cert că acesta a fost burete fonoabsorbant din spuma poliuretanică de tip N2138”, arată cei de la luju.ro, potrivit sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel