DORU IUGA, fost director OTV. Cu ce se ocupă în prezent DORU IUGA

Doru Iuga, fost director de programe la OTV, nu mai lucrează în televiziune.

În prezent, fostul realizator TV și-a reorientat cariera către presă scrisă. Doru Iuga este senior editor la ziarul Atac de Buzău, un săptămânal de scandal unde realizează investigații pe diferite teme de interes public.

Doru Iuga, scandal sexual

Doru Iuga a fost implicat și într-un scandal de proporții. Fostul director OTV a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie. Acesta a fost acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi copii ai străzii, însă nu şi-a recunoscut niciodată faptele. În ianuarie 2013, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să ridice suspendarea pedepsei şi să îl oblige astfel pe fostul OTV-ist să execute pedeapsa. Noul Cod Penal l-a salvat însă pe Doru Iuga, astfel că fapta pentru care primise condamnare a fost dezincriminată.

"Sunt homosexual, nu pedofil"

Într-un interviu acordat în 2012 pentru Libertatea.ro, Doru Iuga își recunoștea orientarea sexuală.

"Încă nu-mi dau seama cine şi de ce a vrut ca eu să ajung la puşcărie, însă altă vină în afara orientării mele sexuale nu am. Cea mai mare durere a mea e că am fost arestat pentru pedofilie şi că eu aş fi condus acea reţea. Total fals. E adevărat, îl ştiu pe unul dintre cei care mă acuză, însă n-am ştiut că e minor. Sunt homosexual, nu pedofil. Cred că încă din adolescenţă am avut o oarecare bisexualitate, îndreptată mai mult spre gay, dar n-am făcut un titlu de glorie din asta. Mi-am asumat orientarea şi înainte să-şi cunosc pe acei oameni care spun că i-am abuzat am avut relaţii cu oameni maturi, importanţi în societatea noastră. Însă tot timpul voi avea probleme, pentru că România nu e încă pregătită să accepte că anumiţi oameni percep altfel normalitatea", declara Doru Iuga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel