Patru hoţi, prinşi cu focuri de armă

Patru persoane din Dolj, cu vârste între 17 şi 42 de ani, bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, au fost reţinute de poliţişti luni seara, pentru 24 de ore.

Cele patru persoane au fost duse în arestul IPJ. Pentru prinderea acestora oamenii legii  au fost obligaţi să tragă cu pistolul două cartuşe în plan vertical .

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, faptele au fost comise în perioada 22-29 octombrie de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Bistreţ, Dolj, o femeie de 42 ani, alta de 37 de ani şi un minor de 17 ani, toţi trei din municipiul Craiova. Luni dimineaţă, în baza mandatelor emise de magistraţi, poliţiştii craioveni au efectuat trei percheziţii domiciliare, astfel fiind depistată una dintre femei, celelalte persoane sustrăgându-se cercetărilor.

Ancheta a fost extinsă, iar în afara localităţii Işalniţa, tot în cursul zilei de luni, a fost depistată şi prinsă şi a doua femeie. La vederea poliţiştilor, bărbatul de 41 de ani a fugit pe câmp, în direcţia DE 70, fiind somat în repetate rânduri să se oprească, fără a se conforma însă dispoziţiilor, iar după efectuarea somaţiilor legale, un agent de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie a tras două cartuşe în plan vertical cu armamentul din dotare, suspectul fiind prins.

[citeste si]

Cele patru persoane sunt acuzate că au sustras din incinta a trei societăţi comerciale din Craiova unelte şi componente electrice, o maşină de tuns, dar şi două motoare electrice, în valoare de 7.880 lei. O parte dintre bunurile furate au fost recuperate şi restituite societăţilor păgubite, iar cei patru urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel