EXCLUSIV  Doliu în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Senator: Soția lui mi-a mărturisit că a iertat-o

Roxana Neagu / 12 ian 2017 / 12:13 Salveaza PDF Comentarii

Lidia Samson, sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 72 de ani, după o grea suferință, o luptă cu o boală incurabilă. 

”Din păcate, familia domnului Corneliu Vadim Tudor a trăit niște evenimente tragice în ultimul an și jumătate. În 14 septembrie 2015, de Ziua Crucii, m-a sunat sora mai mică a dl Corneliu Vadim Tudor, Lidia Samson, anunțându-mă, cu tristețe, de dispariția lui Corneliu Vadim Tudor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Acum două zile, m-a sunat doamna Doina Vadim Tudor, soția lui Corneliu Vadim Tudor, să mă anunțe că a încetat din viață, sora domnului Corneliu Vadim Tudor, Lidia Samson, după o grea suferință cauzată de o boală incurabilă. Astăzi, la ora 13:00, la cimitirul Ghencea civil, în același cimitir unde este îngropat și Corneliu Vadim Tudor, va fi înmormântată și doamna Lidia Samson. Am cunoscut-o, era o femeie distinsă, o prezență plăcută, semăna foarte mult cu celebrul frate al domniei sale. Doamna Doina Vadim Tudor mi-a mărturisit că a iertat acel eveniment neplăcut care a avut loc în familie legat de vila de la Bran și că Dumnezeu îi iartă pe cei care nu mai sunt între noi și nimeni nu este fără de păcate. Dumnezeu să aibă în pază familia Vadim Tudor! Condoleanțe familiei îndurerarate!” a spus senatorul Marius Marinescu pentru DCNews

(w670)

foto: spynews.ro

Lidia Samson se judeca cu cealaltă soră a lui Corneliu Vadim Tudor, Magdalena, pentru casa de la Bran. La sfârșitul acestei luni aveau o înfățișare la Tribunal. Lidia Vadim o susținea pe Magdalena în demersul său. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26