Doi tineri au comandat pizza și l-au jefuit pe care le-a livrat mâncarea

Doi tineri, de 16 și 17 ani, au fost reținuți de polițiștii din Sălaj, după ce au comandat mâncare și l-au lovit și tâlhărit pe cel care le-a livrat două pizza și un suc.

Potrivit IPJ Sălaj, incidentul a avut loc în acest weekend. Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un angajat al său, în vârstă de 48 de ani, a efectuat o livrare la comandă (două pizza și suc), cu mașina societății, în localitatea Borla, în apropierea Gării CFR, unde a fost tâlhărit.

„Ajuns la destinația de livrare au venit la mașină cele două persoane care au comandat mâncarea, iar în momentul în care le-a solicitat să achite contravaloarea comenzii, una dintre acestea l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care l-a deposedat de telefonul mobil, cheia de la autoturismul personal pe care o avea în buzunar, și de portofel în care avea suma de 90 de lei și mai multe carduri. După comiterea faptei au luat cele două pizza și au plecat”, a transmis Poliția Sălaj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificați suspecții în acest caz. Este vorba despre doi tineri, de 16, respectiv 17 ani. Din prejudiciul cauzat au fost recuperate telefonul mobil, cheia mașinii, portofelul și cardurile. Cei doi adolescenți au fost reținuți și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel