Urmărește emisiunea live



Doi soţi pensionari din Harghita s-au spânzurat. Motivul este şocant

Dupa 30 de ani trăiţi  împreună, doi soţi din județul Harghita și-au pus capăt zilelor, tot împreună, de spaimă. Primiseră vestea că trebuie să returneze Casei de Pensii 41 de mii de lei.

Bărbatul de 54 de ani, care a fost MINER, a încasat 1000 de lei mai mult la pensie cu ajutorul unei adeverințe false, iar autoritațile au descoperit frauda și au incercat să recupereze BANII. Cei doi s-au speriat și n-au stat să mai calculeze cum ar putea să se achite. Inainte să-și ia viata, le-au cerut iertare copiiilor, printr-o scrisoare de adio.

"Nu vrem să fim o povară pe capul copiilor" - au scris cei doi soți care au decis să-și puna capăt zilelor împreună. Pensionarii au lăsat o scrisoare de adio de 5 pagini, în care le cereau iertare celor doi baieți - unul inginer la București, altul, militar in Brașov.

Vecin: "Erau oameni faini, nimeni nu bănuia așa ceva, o tragedie ca din filme, au lucrat in mină și erau oameni foarte de treabă..."

Oamenii au intrat in panică in momentul in care au primit acasă o instiințare de la Casa de Pensii prin care erau anunțați că au de returnat suma de 41 de mii de lei.

Angajatul MINEI ar fi falsificat mai mult de 40 de adeverinte. Grav bolnav, omul s-a stins intre timp, insă anchetatorii trebuie să stabilească daca mai sunt și alți beneficiari de pensii necuvenite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel