'Doar ţipă!'. Linia de telefon la care se poate striga pentru a scăpa de stres

'Doar ţipă!'. O linie de telefon din Florida la care se poate striga pentru a scăpa de stres
'Doar ţipă!'. O linie de telefon din Florida la care se poate striga pentru a scăpa de stres

În aceste vremuri de stres şi frustrare, nimic mai bun ca terapie decât o linie de telefon la care se poate urla gratuit din toţi rărunchii, pusă la dispoziţie în comitatul Palm Beach, din nordul Miami (Florida, SUA), relatează EFE. 

Site-ul de internet - justscream.baby - informează despre linia de telefon 'Just Scream!' la care se poate suna şi urla, cu garanţia că de cealaltă parte a firului nu există vreo fiinţă umană. Iniţiativa îi aparţine pedagogului şi artistului Chris Gollmar, care a explicat că în septembrie 2020 a decis să creeze 'o nouă activitate în acest format care să aibă un subiect şi un nume: Just Scream!' (Doar ţipă!).

Gollmar a creat acest site şi l-a lansat cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale americane, desfăşurate în data de 3 noiembrie. Doritorul poate forma numărul de telefon 1-561-567-8431 şi apoi urmează indicaţiile (nu există nicio persoană la celălalt capăt al firului) pentru a putea înregistra ţipătul.

După ce a format numărul, utilizatorul este preluat de un robot care îi răspunde: 'Bine ai venit la Just Scream!', moment în care se aude un strigăt.

Apoi vocea continuă: 'Vă rugăm să vă înregistraţi ţipătul pentru a putea fi împărtăşit, aşteptaţi să se audă 'beep' şi apoi închideţi'. Pe acest site online se pot auzi tot felul de ţipete lăsate de utilizatorii care au dorit să scape de stresul cotidian - o terapie recomandată pentru cei care se simt nefericiţi, terorizaţi, frustraţi sau euforici.

La întrebarea: 'Pot să fac acest lucru şi în public?', site-ul răspunde cu umor: 'Da, cu condiţia să nu fiţi într-un cinematograf, sau într-o sală de teatru plină de lume'. Peste 70.000 de persoane au sunat pentru a-şi înregistra urletele, care mai de care mai sălbatice, mai îngrozite sau întrerupte de hohote de plâns, scrie Agerpres.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy