DNA, un nou DOSAR ce îl vizează pe Dragnea. Chirieac: Acest lucru e evident. E ridicol

Bogdan Chirieac a comentat decizia DNA de a deschide un nou dosar în legătură cu Tel Drum. Analistul politic este de părere că Liviu Dragnea este ”o țintă a DNA”.

Sunt în acest moment trei dosare la DNA în legătură cu Tel Drum. Astăzi, procurorii au deschis un nou dosar în legătură cu modul în care au fost obținute anumite fonduri europene. Aceștia reproșează trucarea unei licitații pentru o lucrare, prejudiciul fiind de 4 milioane de lei.

”Acest lucru e evident. Este evident că de ani de zile domnul Dragnea este o țintă. Cred că nimeni nu poate contesta asta. De la prima condamnare, în dosarul referendumului, în care pentru prima dată în lumea occidentală un lider politic a fost condamnat la închisoare, fie și cu suspendare, pentru că a chemat lumea la vot. Avem de-a face cu un fel de poliție politică ce îl hăituiește pe Liviu Dragnea.

Dosarele Tel Drum se înscriu în aceeași modalitate de operare. Nu aceasta este întrebarea. Întrebarea este că poporul român l-a votat pe Liviu Dragnea pentru a îndrepta aceste lucruri. De ce credeți că l-au votat oamenii? Nu cumva pentru asta? Publicul a văzut și el ce se întâmplă. Când tehnocrații au jefuit țara de 20 de miliarde de euro și vezi că nu se atinge nimeni de un fir de păr din capul unui tehnocrat, sapi în ferma de porci a lui Dragnea. E ridicol”, a explicat Bogdan Chirieac la România TV.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel