DNA, dosar Dragnea. Chirieac, scenariu-bombă: Mă aștept la asta. Să nu ne mirăm!

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la România TV despre războiul româno-român.

Bogdan Chirieac spune că în acest moment există un fel de armistițiu, dar nu exclude ca procesul lui Liviu Dragnea să înceapă în toamnă și să se termine foarte rapid. Analistul politic a oferit exemplul dosarului ”Telepatia” de acum câțiva ani.

„Războiul româno-român nu este oprit. Este un fel de armistițiu. După lovitura profesorului Tudorel Toader, dată cu cartea de drept în mână, statul subteran se repliază. E puțin neliniștit după ce s-a întâmplat. Dar câtă vreme legile rămân în această formă, câtă vreme nu există niciun dialog al Coaliției cu membrii statului subteran, că poate nu toți sunt nebuni. Poate unii au fost aduși în situația în care sunt sau au făcut lucrurile pe care le-au făcut la ordin sau au fost forțați”, spune analistul politic.

Dosarul ”Telepatia”, precedent pentru Dragnea

„Câtă vreme nu se discută în interiorul societății românești și mai ales la vârful ei, da, mă aștept ca la toamnă pe 1 septembrie să înceapă procesul lui Liviu Dragnea și să se termine pe 5 septembrie. Să nu ne mirăm! Dosarul ”Telepatia” a început în plină vară, în vacanța judecătorească și s-a terminat în cinci zile pe motiv că s-au dat termene de dimineață până seara și de seara până dimineața. Sigur că s-au încălcat toate cutumele și legile, dar voiam să spun că în România s-a mai întâmplat acest lucru. Și s-a întâmplat acum patru ani.

Câtă vreme Guvernul, Parlamentul, nu și-au terminat treaba, anul acela pierdut, 2017, când Coaliția majoritară nu a făcut nimic, probabil a încercat să negocieze cu statul subteran și nu i-a ieșit, se răzbună acum”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel