Dispută Ionuț Moșteanu-Doina Pană: "Calomnie. Să-și retragă acuzațiile"

 Deputatul Ionuţ Moşteanu îi cere ministrului Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, să-şi retragă "acuzaţiile calomnioase" la adresa Uniunii Salvaţi România, despre care a spus că "instigă la ieşirea oamenilor în stradă manipulând şi minţind", sau să vină cu dovezi în Justiţie. 

"Ieri, într-un comunicat de presă, Ministerul Apelor şi Pădurilor a calomniat USR, despre care a spus că instigă la ieşirea oamenilor în stradă manipulând şi minţind. În context, era vorba de poziţiile luate de două agenţii non-guvernamentale, Agent Green şi De-clik.ro, legate de aplicaţia 'Inspectorul pădurii'. Această aplicaţie funcţionează din ce în ce mai greu, are funcţionalităţi care nu mai sunt disponibile şi ministerul condus de doamna Pană, în loc să rezolve aceste probleme, a găsit vinovatul - USR", a precizat Moşteanu, într-o conferinţă de presă. 

El a adăugat că USR "ar fi mândră" să fie iniţiatoarea acestor acţiuni civice şi "este mândră" să fie alături de cele două agenţii în acest demers al cetăţenilor. 

În context, deputatul a anunţat că, în sesiunea parlamentară din toamnă, USR va depune un proiect care va interzice tăierea pădurilor în parcurile naturale, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel