Discurs neașteptat în PE. Diaconu: Spune multe despre noi

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

 Mircea Diaconu a făcut public discursul unui europarlamentar englez cu privire la Românii din Marea Britanie.

Mircea Diaconu a lăudat-o pe Julie Ward, europarlamentar britanic, după ce a avut o intervenție în care a ținut să vorbească despre românii din Marea Britanie.

"Românii din Marea Britanie își afirmă cu mândrie identitatea și împărtășesc patrimoniul cultural românesc în comunitățile în care trăiesc, a asigurat-o colega mea Julie Ward pe o eurodeputată din grupul întemeiat de Le Pen, în cadrul ședinței Comisiei pentru Cultură și Educație în care Președinția Română a Consiliului UE și-a prezentat prioritățile. Un răspuns care spune multe despre noi, românii, dar și despre britanici care, să nu uităm, nu au votat toți pentru BREXIT...Mi", susține Mircea Diaconu.

Citește și: Arcul de Triumf, deschis pentru vizitare PROGRAM

Julie Ward: "Vreau să vă asigur" 

"Eu vin din Marea Britanie, din nord-vestul Angliei. Acolo comunitatea română este foarte mare și contribuie enorm la diversitatea comunităților noastre multiculturale. Vreau să vă asigur că nu își lasă în urmă identitatea română atunci când vin în Manchester sau în Liverpool. Ei vin acolo să împărtășească cu noi patrimoniul lor cultural și idenititatea lor română. Avem numeroase proiecte și programe excelente în aceste orașe ale noastre care reunesc comunitățile și culturile pentru a împărtăși identitățile unice ale fiecăruia dintre ele, dar și pentru a dezvolta noi expresii culturale care sunt un mix ale acestor tradiții diferite", a declarat Julie Ward.

Citește și: De ce s-a prăbușit leul? Vasilescu, BNR, explicații: Nicio legătură cu realitatea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel