Directorul general Twitter, Dick Costolo, și-a dat demisia

Directorul General Twitter, Dick Costolo, și-a anunțat demisia din fruntea companiei, urmând să fie înlocuit interimar de unul dintre fondatorii rețelei, Jack Dorsey, a anunțat Rețeaua socială americană într-un comunicat.

Dick Costolo ocupa acest post de șase ani și va continua să facă parte din consiliul de administrație. Demisia sa va intra în vigoare la 1 iulie, se mai arată în comunicatul ce nu oferă detalii cu privire la motivele schimbării conducerii, potrivit SkyNews.

Autor al primului "tweet" postat pe rețeaua socială, Jack Dorsey a fost de asemenea primul CEO, între 2007 și 2008. El rămâne președintele consiliului de administrație și este de asemenea patronul fondator al societății Square, specializată în plăți mobile, unde va continua să-și exercite funcțiile actuale.

Pentru alegerea unui alt director, Twitter a constituit un comitet. Rețeaua a precizat că va recurge de asemenea la un cabinet specializat pentru a efectua "o cercetare la nivel mondial, ce va ține cont de candidați interni și externi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel