Urmărește emisiunea live


Director din BNR, anunţ despre o criză iminentă. Elena Cristian, reacţie: Lansez întrebarea zilei!

Jurnalista Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce Eugen Rădulescu, directorul Direcţiei de Stabilitate Financiară din cadrul BNR a anunţat că România se îndreaptă cu paşi repezi spre o nouă criză financiară. 

"Postarea "întâmplătoare" (în plină criză politică) a directorului Direcţiei de Stabilitate din BNR, Eugen Rădulescu a generat numeroase reacţii, mai puţin cele pe care le aşteptam cu toţii, adică cele oficiale...

În aşteptarea unor răspunsuri(ceva îmi spune că aştept degeaba), nu pot să nu lansez întrebarea zilei: ce ştie omul din BNR care conduce o direcţie unde se strâng toate datele financiare de la bănci, dar şi cifrele care ţin de economia României?

Şi încă o întrebare: dacă ştie ceva, de ce tac oficialii BNR?...Că domnul Rădulescu spune că a făcut declaraţiile pe persoane fizică...", a scris Elena Cristian pe Facebook. 

Eugen Rădulescu, avertisment: Nu ştiu dacă mai rezistăm un an jumătate

"Suntem într-o situaţie extrem de dificilă, politic şi economic. Nu cred ca avem resurse ca să mai rezistăm încă un an şi jumătate, până ce un nou guvern, rezultat din alegeri la termen, să poată începe să repare ce este acum stricat rău de tot. Chiar dacă actualul guvern nu va mai putea promova cine ştie ce legi toxice, cum a făcut în ultimii aproape 3 ani, schimbarea lui în cadrul constituţional actual depinde de cât de mult vor acţiona în această direcţie parlamentarii ieşiţi (formal) din majoritate", a anunţat directorul Direcţiei de Stabilitate Financiară din BNR. 

Puteţi CITI AICI RESTUL DECLARAŢIEI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel