Director din BNR, anunţ despre o criză iminentă. Elena Cristian, reacţie: Lansez întrebarea zilei!

Florin Răvdan / 29 aug 2019 / 18:21 Salveaza PDF Comentarii

Jurnalista Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce Eugen Rădulescu, directorul Direcţiei de Stabilitate Financiară din cadrul BNR a anunţat că România se îndreaptă cu paşi repezi spre o nouă criză financiară. 

"Postarea "întâmplătoare" (în plină criză politică) a directorului Direcţiei de Stabilitate din BNR, Eugen Rădulescu a generat numeroase reacţii, mai puţin cele pe care le aşteptam cu toţii, adică cele oficiale...

În aşteptarea unor răspunsuri(ceva îmi spune că aştept degeaba), nu pot să nu lansez întrebarea zilei: ce ştie omul din BNR care conduce o direcţie unde se strâng toate datele financiare de la bănci, dar şi cifrele care ţin de economia României?

Şi încă o întrebare: dacă ştie ceva, de ce tac oficialii BNR?...Că domnul Rădulescu spune că a făcut declaraţiile pe persoane fizică...", a scris Elena Cristian pe Facebook. 

Eugen Rădulescu, avertisment: Nu ştiu dacă mai rezistăm un an jumătate

 

"Suntem într-o situaţie extrem de dificilă, politic şi economic. Nu cred ca avem resurse ca să mai rezistăm încă un an şi jumătate, până ce un nou guvern, rezultat din alegeri la termen, să poată începe să repare ce este acum stricat rău de tot. Chiar dacă actualul guvern nu va mai putea promova cine ştie ce legi toxice, cum a făcut în ultimii aproape 3 ani, schimbarea lui în cadrul constituţional actual depinde de cât de mult vor acţiona în această direcţie parlamentarii ieşiţi (formal) din majoritate", a anunţat directorul Direcţiei de Stabilitate Financiară din BNR. 

Puteţi CITI AICI RESTUL DECLARAŢIEI. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23