Director de televiziune, reținut. Acuzații de trafic de carne vie și proxenetism

Directorul unei televiziuni de modă a fost reținut pentru proxenetism și trafic de carne vie. Ironic este că a lucrat în MAI, chiar la centrul pentru combaterea traficului de persoane. 

Directorul Fashion TV, Corneliu Vidrașco, a fost reținut de către colaboratorii Centrului pentru combaterea traficului de persoane, notează deschide.md. Procurorul Viorel Morari a confirmat informația și  precizat și a precizat că este reținut pentru 72 de ore Corneliu Vidrașcu, fiind bănuit conform art. 166, Cod Penal, pentru trafic de ființe umane. 

Procurorii au fost sesizați de o tânără care s-ar fi plâns că cei doi comiteau acțiuni ilegale în cadrul unor concursuri de selecție a fetelor pentru funcția de fotomodel.

Corneliu Vidrașco a activat aproape cinci ani în cadrul MAI, Direcția Generală de Combatere a Crimei Organizate, după care în Centrul pentru combaterea traficului de persoane. La vârsta de 25 ani a primit gradul de căpitan și tot atunci a pus punct carierei în MAI, pentru că și-a deschis propriul business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel