DIICOT cere ajutorul populației, de urgență. "Te arestez!"

Procurorii de la DIICOT Sălaj cer ajutorul populaţiei pentru identificarea unei persoane, victimă a unor persoane inculpate pentru tâlhărie, trafic de persoane şi de minori, potrivit unui comunicat de pe pagina oficială a instituţiei.

Victima este un bărbat în vârstă care a fost atras de două persoane într-o zonă mai puţin circulată din apropierea Autogării municipiului Zalău. Acestea i-au scos bărbatului pantofii din picioare pentru a-i fura 200 de lei.

"În fapt s-a reţinut că la data de 17.11.2018, inculpata M. L. S. se afla împreună cu inculpatul Ş. S. în apropierea unui bar din zona Autogării municipiului Zalău, moment în care aceasta a observat că un bărbat mai în etate, care se afla la bar, avea mai mulţi bani asupra sa şi că i-a ascuns în ciorapi. În acest context, inculpata M. L. S. a convenit cu inculpatul Ş. S. să atragă persoana vătămată în spatele Autogării municipiului Zalău, unde urmau să o deposedeze de banii pe care îi avea asupra sa. Urmare a înţelegerii dintre cei doi, persoana vătămată a fost atrasă în zona precizată, unde a căzut, timp în care inculpata M. L. S. l-a descălţat şi i-a luat banii din pantof, deşi persoana vătămată a opus rezistenţă", se arată în comunicat.

Vezi și: Crimă pe linia de tramvai 25. Bărbat împins pe șine

'Poliţia! Stai, că dacă nu te arestez!' 

Unul dintre inculpaţi s-a dat drept poliţist, având în vedere că bărbatul a opus rezistenţă.

"Din probatoriul administrat până în prezent rezultă faptul că inculpata i-a sustras suma de 200 de lei din ciorap, precum şi suma de 50 de lei şi un pachet de ţigări Winston albastru lung din buzunarul de la geacă. În timp ce inculpata M.L.S caută să-i sustragă suma de bani persoanei vătămate, în zona şi-a făcut apariţia inculpatul Ş.S. care a strigat către aceasta 'Poliţia! Stai, că dacă nu te arestez!' ţinându-i bliţul de la telefon în ochi. În aceste împrejurări, persoana vătămată a încetat să mai opună rezistenţă, fapt ce i-a permis inculpatei M.L.S să o deposedeze de suma de bani", se menţionează în comunicat.

DIICOT Sălaj cere persoanelor care recunosc victima celor doi inculpaţi şi pot oferi detalii despre identitatea bărbatului, să contacteze instituţia la telefon 0260 612 729, email [email protected] sau să se adreseze Inspectoratului de Poliţie Judeţean Salaj, la telefon 0260 661285 sau email [email protected].

Vezi și: Dieta nordică. Slăbești 3 kilograme pe săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel