Dieta cu vin și ciocolată. Slăbești fără să renunți la răsfăț

Ciocolată și vin
Ciocolată și vin

Dieta cu vin şi ciocolată este bazată, de fapt, pe alimentele bogate în sirtuine. Nu vă gândiţi că veţi consuma doar atât şi veţi reuşi să slăbiţi ca prin minune. Chiar și așa, dieta a fost în vogă, o bună perioadă de timp, în rândul persoanele care își doreau să scape de câteva kilograme.

Dieta cu vin și ciocolată. Se bazează pe consumul alimentelor care activează sirtuinele, gene cu un rol cheie în procesul de extindere a longevităţii. Sirtuinele împiedică oxidarea celulelor, are un rol important în controlarea metabolismului celulelor şi te ajută la pierderea în greutate, scrie csid.ro.

Dieta cu vin și ciocolată. Alimentele care activează sirtuinele: mere, citrice, pătrunjel, capere, afine, soia, căpşune, turmeric, ulei de măsline, arugula, kale (varză creaţă), vin roşu, ciocolată, cafea.

Dieta cu vin și ciocolată. Etape

Prima fază - o săptămână: nu consumi mai mult de 1000 de calorii în primele 3 zile, apoi nu mai mult de 1500 de calorii pentru restul săptămânii. Meniu: sucuri verzi şi două mese bogate în sirtuine.

A doua fază - 14 zile: regim pe termen lung. Meniu: trei mese bogate în sirtuine şi un suc verde în fiecare zi.

Dieta cu vin și ciocolată. "Poţi introduce în regimul tău alimentar cât mai multe alimente bogate în sirtuine fără grijă, pe măsură ce încerci să pierzi în greutate, dar nu încerca să urmezi cu stricteţe dieta. O dietă care are la bază alimente bogate în antioxidanţi va fi benefică în a preveni inflamaţiile, te va ajuta să te păstrezi suplu, scade riscul de a suferi de boli cronice şi creşte longevitatea", explică nutriționista Laura Cipullo. 

Citește și: Dieta cu mandarine. Slăbești două kilograme, în numai cinci zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel