Iată ce presupune meniul zilnic:
Luni
Micul dejun: două felii de pâine prăjite cu o ceașcă de ceai.
Prânz: o porție de orez brun şi o salată de legume crude.
Cină: un măr și o supă de legume.
Marţi
Micul dejun: un iaurt cu cereale.
Prânz: pui la cuptor, o salată de sfeclă roşie.
Cină: doi cartofi copţi, un fruct.
Miercuri
În această zi ai acelaşi meniu ca cel de luni.
Joi
Micul dejun: iaurt cu cereale.
Prânz: pui la grătar cu salată de sfeclă și roșii.
Cină: ciorbă și spanac.
Vineri
Micul dejun: iaurt cu cereale, două felii de pâine prăjită.
Prânz: orez brun cu pește
Cină: un piure de dovleac.
Sâmbătă se repetă meniul de joi.
Duminică
Micul dejun: iaurt cu cereale.
Prânz: pui cu salată de sfeclă.
Cină: salată de cartofi, cu un ou, orez și roșii.
VEZI ŞI Dietă cu prune. Slăbeşti rapid şi sănătos
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News