Diana Șoșoacă a început să plângă lângă mineri: "Nu vor renunța. Mă duc să le iau vitamine. Aici trebuia să fie tot guvernul"

Diana Șoșoacă a început să plângă lângă minerii care protestează în Valea Jiului. 

Diana Șoșoacă a ajuns astăzi la Lupeni. În stilul caracteristic, ea a refuzat să poarte mască și s-a îmbrățișat cu oamenii. Șoșoaca a solicitat să intre în subteran la mineri, dar în cele din urmă accesul i-a fost refuzat.

Un miner ieșit la pensie a ajuns la gura minei acolo unde a întâmpina-o pe Șoșoacă și i-a explicat neajunsurile. La scurt timp, aceasta a început să plângă.

Iată discuția care a avut loc la gura minei, între Diana Șoșoacă și un miner pensionat, restul fiind în subteran, acolo unde protestează. 

Miner pensionar: Și eu am lucrat în mină. Eu-s bătrân. De ce nu-i dă pe ăia de la București jos? Eu unde găsesc loc de muncă

Șoșoacă: Știți ce mafie e? 

Miner pensionar: Vă rog frumos, doamna Șoșoacă.

Șoșoacă: Știți de ce nu m-au lăsat să intru? Pentru că așa am putut să aflu tot

Miner pensionar: Ați avut curaj, doamna Șoșoacă, să intrați lângă mineri. Ei n-au curaj. Lor le e frică! Să-mi dați numărul de telefon al dumneavoastră, că eu vă susțin toată viața

Șoșoacă: Eu nu știu cine n-ar putea să plângă când vezi ce-i acolo. Nu mi-am închipuit vreodată că există atâta durere în oameni și autoritățile să nu ia atitudine. Domnule... pentru 1700 lei ca să te duci 250 de metri sub pământ ca să trăiască cine? Niște mizerabili care sunt la putere. Nu și-au văzut familiile. Unul are nevasta gravidă, nu știe nimic despre ea, sunt șase oameni internați. Aerul e atat de rarefiat acolo... Minerii nu vor renunța. Mă duc să le iau vitamine. Unde-s toți? Aici trebuia să fie tot guvernul și parlamentul României"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel