Dezvăluiri din dosarul lui Lazăr: Îl anunța pe Iohannis că face protocol cu SRI

În proiectul lui Augustin Lazăr pentru funcția de procuror general al României era menționat că are în vedere să încheie protocoale cu mai multe instituții și servicii. 

”Și ca să fie circul complet, că nici p'asta n-o stiati, Lazăr și-a trecut chiar in proiectul de candidat la PG că o să facă protocoale de cooperare cu SRI. Și practic cu toată lumea. A scris chiar el asta încă din 21 Martie 2016, dupa decizia 51 a CCR, zicand mândru și în fața CSM că el ca procuror general la PCA Alba a făcut protocoale și cu SRI local și cu instanțele locale. Acum nu puteți sa ziceți ca omul nu s-a ținut de cuvânt. Le-a semnat pe toate, aşa cum a povestit că făcuse şi în trecut.” scrie jurnalista Sorina Matei pe Facebook. 

În proiect, Augustin Lazăr scrie că are în vedere ”efectuarea unui schimb de permanent de informații” prin ”protocoale de colaborare, persoane de contact, întâlniri periodice” cu instituțiile cu obligații legale în domeniu, precum Jandarmeria, Poliția, dar și ”servicii și organe specializate la culegerea și prelucrarea informațiilor”. 

Iată ce scria Augustin Lazăr în proiectul pentru conducerea PÎCCJ: 

(w670)

Vezi aici proiectul lui Augustin Lazăr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel