EXCLUSIV  Dezbaterea USR-PLUS, fără Cosette Chichirău. Iolu: ”Regret că s-a întâmplat așa!”. Cum ar putea fi desemnat candidatul Alianței pentru Primăria Iași

Alianța USR-PLUS a organizat duminică o dezbatere pentru desemnarea candidatului la Primăria Iași, la alegerile locale care vor avea loc în cursul acestei veri.   

Din partea USR candidează Cosette Chichirău, iar din partea PLUS și-a anunțat candidatura Liviu Iolu. Cei de la USR au anunțat însă că dezbaterea se va amâna pentru o dată ulterioară, pentru a participa și alți actori politici. Doar că cei din PLUS se pare că nu au fost anunțați de această decizie.

Dezbaterea a avut însă loc, la aceasta au participat cetățeni din Iași, dar și membri USR și PLUS. Cosette Chichirău nu a venit însă la eveniment.

Contactat de DC News, Liviu Iolu a vorbit despre dezbaterea de azi și și-a exprimiat regretul că la eveniment nu a participat și Cosette Chichirău.

„Evenimentul a fost o dezbatere cu cetățenii Iașiului care au venit în număr mare. Au venit și membri PLUS, USR, dar și cetățeni care nu au legătură cu partidele. 

A fost o dezbatere destul de lungă în care mi-am prezentat programul și viziunea mea pentru Iași. Regret că doamna Cosette Chichirău nu a reușit să ajungă la dezbatere. Sper să avem ocazia să punem în atenție viziunea noastră și programul într-o dezbatere adevărată.

Eu sunt dispus să particip la orice dezbatere publică în care să îmi prezint viziunea asupra Iașiului și echipa de candidați PLUS. Dar înainte de acest lucru noi avem o procedură internă, iar conform protocolului Alianței, trebuie să ne alegem candidatul comun USR-PLUS la Iași. Până când nu avem un candidat comun, ar fi ilogic să facem dezbateri cu alți candidați”, ne-a precizat Liviu Iolu.

În ceea ce privește modalitatea prin care candidatul comun al Alianței USR-PLUS va fi desemnat, după ce Cosette Chichirău nu s-a prezentat la dezbatere, Iolu a adăugat: 

„E posibil să ajungem la o soluție înainte de o altă dezbatere, e posibil să avem o nouă dezbatere, dar putem avea și alegeri interne, primare. Din punctul meu de vedere orice cale pentru a ajunge la un candidat comun este acceptabilă”, a conchis candidatul PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel