Dezbatere GDS. Monica Macovei: 'UNIM opoziția'. Replică: 'Aplauze pentru ce faceți în PE pentru România'

Scutaru Cristina / 09 Martie 2018 / 18:20 Salveaza PDF Comentarii

Monica Macovei a luat cuvântul la întâlnirea de la Grupul pentru Dialog Social.

"Cel mai important lucru este să unim opoziția, să unim dreapta. Eu stau de vorbă cu oamenii din toate partidele de dreapta și cred că trebuie să ne implicăm mai mult în această zonă. Nu voi spune mai mult acum", a spus europarlamentara în cadrul GDS.

La un moment dat, Brîndușa Armanca, moderatoarea evenimentului, a zis: "Cer aplauza pentru Monica Macovei pentru tot ce face în Parlamentul Euopean pentru România!".

"Protestele ne-au ridicat în ochii tuturor statelor membre UE. De acum încolo, îmi propun să invit la Bruxelles foarte mulți oameni din Moldova", a mai spus europarlamentara.

'Iubire de țară'

"După proteste, de la începutul anului 2017, (n.r. - oamenii din afara granițelor) ne văd ca pe un popor vibrant, activ, interesat de soarta lui, implicat și determinat. Periodic am trimis imagini, de la proteste, pe e-mail colegilor mei din Parlamentul European fără niciun cuvânt și fără niciun comentariu. Acest lucru se numește iubire de țară", a mai zis Monica Macovei.

Vineri, 9 martie, a avut loc ceremonia de decernare a Premiului GDS pe anul 2017. Cu această ocazie a avut loc o dezbatere cu tema: România#rezistă. Renașterea spiritului civic.

[citeste si]

Grupul pentru Dialog Social a acordat Premiul GDS pe 2017 unui personaj colectiv: mişcarea civică #REZIST, prin reprezentanţii săi din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Sibiu, Timişoara etc.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23