Dezbatere electorală la DC News. Norica Nicolai, numărul 1 ALDE la europarlamentare 2019

Norica Nicolai
Norica Nicolai

În premieră națională, la DC News veți putea urmări dezbaterea electorală a anului 2019 - ocupanții primului loc de la PSD, PNL, ALDE, PRO România și USR - PLUS la alegerile europarlamentare 2019.

Rovana Plumb (PSD), Norica Nicolai (ALDE), Rareș Bogdan (PNL), Victor Ponta (PRO România) și Dacian Cioloș (USR - PLUS) sunt invitați la prima dezbatere electorală a anului 2019. Va fi o dezbatere încinsă, cu replici acide pe care nu trebuie să o ratați!

Luni, 13 mai 2019, Rovana Plumb, Norica Nicolai, Rareș Bogdan, Victor Ponta și Dacian Cioloș vor veni la DC News pentru a ne spune de ce candidează, ce plan au de la Bruxelles pentru România și de ce ar trebui să ieșim la vot.

Stați pe DC News pentru a urmări cea mai mare dezbatere electorală din 2019 de la alegerile europarlamentare! Luni, 13 mai 2019, de la ora 11:00, vă așteptăm pe Facebook și Youtube DC News! Dacă aveți întrebări pentru candidații la alegerile europarlamentare 2019 ne puteți lăsa comentarii la acest articol.

Cine este Norica Nicolai

Norica Nicolai a urmat între anii 1979-1983 cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București, după ce a studiat la liceul "George Enescu" din Sinaia. Între 1991-1993 a îndeplinit funcția de consilier juridic al societății Agrotransport Călărași. Între 1991-1997 a fost avocat în baroul Călărași, profesând în același timp și în mediul academic ca profesor asociat în drept penal și criminologie la Universitatea București, profesor asociat în drept penal la Universitatea Ecologică București, profesor asociat în drept penal comparat la Academia Română de Management.

La alegerile europarlamentare din 2009 a obținut un mandat de membru al Parlamentului European. A fost raportoare a Parlamentului European pentru Turkmenistan, Filipine, Coreea de Sud, regulile de control ale frontierelor maritime externe de către FRONTEX și a redactat raportul Comisiei FEMM pentru Situația Femeilor în Război.

Norica Nicolai a organizat în cadrul Parlamentului European la Bruxelles numeroase evenimente, conferințe și seminarii referitoare la promovarea culturii românești, apărarea intereselor naționale, a egalității dintre șanse și a securității și apărării.

Între 1997-2000 a fost secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, în Guvernul Ciorbea. La alegerile parlamentare din 26 noiembrie 2000 a fost aleasă senator de Cluj. În legislatura 2000-2004, Norica Nicolai a fost membru în comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, în comisia pentru egalitatea de șanse și în comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții.

Norica Nicolai a fost membru în comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări, în comisia specială pentru modificarea și completarea Regulamentului Senatului, în comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională precum și în comisia specială pentru modificarea și completarea Regulamentului Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel