Deszăpezire drumuri naţionale. CNAIR, precizări

Mihai Ciobanu / 17 ian 2019 / 15:45 Salveaza PDF Comentarii
Deszapezire
Descriere foto: Deszapezire

CNAIR precizează că toate regionalele dispun de toate utilajele, personalul, carburantul și materialele antiderapante necesare gestionării în continuare a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi, pe toata perioada iernii.

De la începutul sezonului de iarnă 2018 – 2019, CNAIR a răspândit pentru menținerea infrastructurii rutiere în condiții de siguranță, peste 316.000 tone de sare, 1.195 tone clorură de calciu și 297,450 tone produs ecologic. La ora actuală în toate bazele de deszăpezire ale CNAIR sunt în stoc peste 56.000 tone sare, 1500 tone clorură de calciu și 509 tone produs ecologic.

Contractul pentru furnizarea cantităților de sare necesare a fost semnat înca din vara anului 2018, iar aprovizionarea se face permanent, în funcție de consumul din baze. De asemenea, la acestă oră, în bazele CNAIR sunt mobilizate 3036 utilaje pregătite să intervină în orice moment acolo unde se impune. Facem apel la cei care prezintă informații în spatiul public să se informeze în prealabil în legătură cu veridicitatea datelor privind stocurile de material antiderapant deținute de CNAIR la momentul respectiv.

Vezi şi: Portare numere telefon. ANCOM, informaţii oficiale

Iohannis, întâlnire cu liderii PNL. Orban anunţă ce s-a discutat


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83