Desecretizare arhiva SIPA. Chirieac: Am un mare semn de întrebare. E pus acolo să BLOCHEZE

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, despre desecretizarea arhivei SIPA anunțată de ministrul Justiției, Tudorel Toader. Analistul politic nu crede că desecretizare va avea loc.

Tudorel Toader a declarat că primul pas în procesul de desecretizare a arhivei SIPA este că va spune cine a vizitat arhiva și de câte ori. Bogdan Chirieac nu crede însă că acest lucru se va întâmpla. Mai mult, ”are un mare semn de întrebare” în ceea ce îl privește pe ministrul Justiției, care ”nu face altceva decât să blocheze orice demers”.

”Nu vreau să vă dezamăgesc. Domnul Tudorel Toader acolo, este pus să blocheze orice reformă a justiției. Apreciez și urmăresc cu mare interes eforturile uriașe ale domanei judecător Dana Gîrbovan, tocmai în sensul asanării acestei mlaștini îngrozitoare.

Domnul Tudorel Toader nu va face altceva decât să blocheze orice demers. Nu vă gândiți că va desecretiza inșii care au pătruns în arhiva SIPA.

Vorbim despre aceeași persoană care a analizat cu maturitate felul cu care Parchetul ancheta o hotărâre politică, lucru care se întâmpla în Uniunea Sovietică. Vorbim despre aceeași persoană care la final a spus că totul este în regulă. 

Sper și îmi doresc să mă înșel, dar nu cred că vor fi date numele. Dacă le va da, deși nu cred, mă întreb dacă le va da pe toate. Am un mare semn de întrebare începând de o lună în legătură cu acest domn”, a explicat analistul Bogdan Chirieac la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel