Deschidere trafic pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva. Răzvan Cuc: Ceea ce am spus s-a adeverit!

"Ceea ce am spus s-a adeverit!!! Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva este unul cu probleme. Astăzi este dat în trafic, dar cu restricții", a scris Răzvan Cuc, fostul ministru PSD al Transporturilor, pe pagina sa de Facebook.

"Când cei de la CNAIR au luat decizia bombă, de a nu deschide tronsonul de autostradă, ba mai mult să rezilieze contractul cu Antreprenorul spaniol, toată lumea a sărit să spună că e o decizie greșită sau că e un moft al meu. Nu ministrul face recepția lucrărilor de infrastructură, nu ministrul ia decizia rezilierii unui contract comercial, ministrul poate atrage atenția asupra unor neconformități.

Deschiderea traficului cu restricții de viteză și tonaj e și nu e de bun augur. Cei care își sumă această măsură sper că au cântărit cu mare atenție în luarea acestei decizii. Nu se pot juca nici cu sigurantă participanților la trafic și nici nu pot face rabat de la calitate.

Dacă lucrarea era făcută conform condițiilor contractuale nu mai era nevoie de expertize suplimentare, care să reconfirme ceea ce am zis și eu. De ce nu s-au grăbit să o recepționeze? Vă spun eu: pentru că acest lot este cu probleme. Este totuși de bun augur faptul că cei de la PNL se laudă cu proiectele noastre, ale PSD-ului", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel