Deputatul Octavian Bot a demisionat din PDL şi a revenit în PNL

Bot_Octavian
Bot_Octavian

Deputatul de Bihor Octavian Bot a demisionat din PDL şi a revenit în PNL, partid al cărui membru a mai fost în perioada 1995-1997.

Anunţul revenirii lui Bot în PNL a fost făcut luni de către preşedintele formaţiunii liberale, Crin Antonescu, scrie Mediafax.

"Vă semnalez că Octavian Bot, deputat PDL de Oradea, se alătură azi PNL şi implicit USL. El revine, astfel, după mulţi ani, în PNL", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu.

El a adăugat că Bot este un om pe care îl cunoaşte de foarte mult timp, pe care îl preţuieşte şi cu care a lucrat împreună în cadrul unor "demersuri îndrăzneţe" în care au şi reuşit.

"Este un om politic cu experienţă, are drept caracteristici un nivel intelectual mult peste media a ceea ce clasa politică românească oferă, este un om cu convingeri ferme, pe care, pe fond, nu şi le-a anulat niciodată. Nu a fost legat sau acuzat de vreo bănuială de corupţie. Toate acestea ne fac să salutăm azi revenirea unui om politic de calitate", a spus Antonescu despre Bot.

La rândul său, Octavian Bot a arătat că părăseşte PDL întrucât acest partid nu are o identitate ideologică clară.

"PDL e un partid de papagali, fără să-i jignesc. Trebuie să repete mot-a-mot ce spun Traian Băsescu şi Emil Boc", a mai spus Bot.

Octavian Bot este deputat de Bihor, membru al Comisiei de politică externă a Camerei Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel