Deputatul Ionuţ Simionca, dezamăgit de lipsa de respect dintre parlamentari

Parlamentul României
Parlamentul României

Un deputat, care şi-a dobândit mandatul în urma redistribuirilor, afirmă că este dezamăgit de lipsa de respect dintre parlamentari pe care a resimţit-o cu ocazia primelor şedinţe ale Parlamentului.

"Mă deranjează foarte mult lipsa de respect a colegilor deputaţi. Chiar dacă sunt în opoziţie, chiar dacă sunt la putere, totuşi, când un om vorbeşte la microfon în faţa tuturor, trebuie să ai cel puţin bunul simţ de a-l asculta, chiar dacă nu eşti de aceeaşi părere. Sau dacă ai ceva important de discutat, de făcut o mini-şedinţă între trei oameni, ieşi afară. Poate eu sunt ardelean şi sunt mai de bun simţ, am cei şapte ani de acasă, dar de aici pleacă tot, de la bun simţ şi de la omenie", a afirmat deputatul PMP de Bistriţa-Năsăud Ionuţ Simionca, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

Deputatul a adăugat că a fost "dureros" pentru el să vadă cum parlamentarii PNL şi USR au votat împotriva legii de neimpozitare a pensiilor până în 2.000 lei.

"E dureros să vezi cum deputaţii PNL şi USR au votat împotriva cetăţeanului şi aş vrea, totuşi, să îşi amintească faptul că au fost trimişi în Parlament de către cetăţeni, să reprezinte cetăţenii", a mai declarat Ionuţ Simionca.

Tot la început de mandat, deputatul PMP de Bistriţa-Năsăud a trimis adrese Consiliului Judeţean şi celor 62 de primării, prin care le-a cerut să îi comunice proiectele pe care le au în vedere în acest an şi care necesită finanţare de la bugetul de stat, astfel încât să poată depune amendamente la legea bugetului pe anul 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel