Denise Rifai, OPRITĂ în trafic de poliție! Agentul, surprins de vedetă: Am fost șocat

Foto: Instagram Denise Rifai
Foto: Instagram Denise Rifai

Denise Rifai a fost oprită în trafic de poliție. Agentul și-a arătat surprinderea față de modul în care realizatoarea TV s-a comportat cu el.

Deși se aștepta să-i facă mare show pentru că a oprit-o în trafic, polițistul a avut un mare șoc. Denise Rifai, spune agentul, a dat dovadă de foarte mult bun simț.

”După-amiază toropitoare, într-o zi de week-end. Acționam cu radarul pe b-dul Poligrafiei, din sectorul 1 al Capitalei. O rachetuță roșie-vișinie ne "intră în vizor", nedepășind însă cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate. După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, mă prezint, îmi declin calitatea și îi solicit conducătoarei auto să-mi înmâneze documentele personale și cele ale autoturismului, expunându-i și motivul controlului.

De frumoasă, frumoasă șoferița. Nu m-a recunoscut, cu toate că fusesem invitat de câteva ori în direct în emisiunea pe care o realiza anul trecut. Spre rușinea mea, până când mi-au fost înmânate documentele, nici eu nu o recunoscusem.

DENISE RIFAI!

- Aoleu, îmi zic în gând, să vezi, Bogdane, ce show urmează, cunoscută fiind incisivitatea cunoscutei realizatoare.

Mă pregătesc psihic pentru un atac la persoană sau la adresa purtătorilor de caschetă albă, inspir adânc și îi aduc la cunoștință faptul că sancțiunea pentru contravenția comisă este avertisment sau amendă de 580 lei.

Am fost șocat însă. Așteptând în gardă o înșiruire tumultoasă de acuze la adresa "șpăgarilor nenorociți", m-am lovit de atâta bun simț încât rar întâlnesc, chiar și la oamenii de rând. Ținând în permanență mâinile pe volan după ce mi-a înmânat documentele, și-a asumat vinovăția din primul moment.

"Am greșit și voi plăti, fiecare greșeală se plătește, nu-i așa", mi-a spus, zâmbind. Am lăudat-o în discuțiile cu colegii, și o fac și acum, public. De ce o persoană cu o asemenea notorietate poate să dea dovadă de educație și de obraz subțire, în timp ce ne lovim foarte des de...: "Tu știi cine e tata? *Oaie, fii atent, dacă îmi dai amendă te dezbrac și de izmene".

M-am întors cu procesul-verbal. AVERTISMENT. Pentru că, nu-i așa, aplicarea sancțiunii cu avertisment sau cu amendă este exclusiv la latitudinea agentului constatator și depinde și de atitudinea contravenientului. Atitudine care, în cazul de față, este de aplaudat și de urmat! Felicitări, Denise Rifai!”, a povestit Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România - SNPR DECUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel