Denise Rifai își critică invitații care o îngânau. Ce le spune acelora care îi zic că e „îngâmfată”

Sursa foto: Facebook Denise Rifai
Sursa foto: Facebook Denise Rifai

Denise Rifai continuă să impresioneze publicul din România. Ea a vorbit despre lipsa de respect a unora față de alții, dar și despre catalogarea greșită pe care o primește.

Denise Rifai este cunoscută pentru poziția sa de realizatoare a emisiunii „40 de întrebări, cu Denise Rifai”, iar formatul showului i-a adus în fața românilor pe cei mai controversați (sau nu) oameni din lumea politică sau din showbizul românesc.

De asemenea, este cunoscut faptul că Denise nu are pe nimeni momentan, spunând în trecut că este foarte pretențioasă cu privire la viitorul partener pe care îl va avea. Chiar și dacă nu va avea copil, vedeta a mai precizat în trecut faptul că este împăcată cu orice scenariu.

În cadrul unui podcast, Denise a recunoscut alte lucruri ce o deranjează la societatea noastră: faptul că oamenii nu se respectă.

„Știi oamenii care nu se respectă pe ei înșiși? Nu-i respectă nici pe cei din jurul lor. Eu i-am invitat cu respect. Am avut situații și unii stăteau pe scaun și mă îngânau. Dar de ce accepți o invitație? Eu chem invitați pe care îi cunosc, pe care i-am văzut în diferite contexte, mă îngânau, da.”, a declarat Denise Rifai în cadrul podcastului Ac de siguranță.

Deși mulți români au criticat-o pe Denise pentru un „așa-zis” comportament arogant, vedeta ține să dezmintă acuzațiile nedrepte. Ea pune confuzia pe seama atitudinii sale sobre și a timpului foarte încărcat.

„Cred că zvonul care mă deranjează este că se spune despre mine că sunt înfumurată, arogantă, nu sunt. Eu sunt doar foarte atentă cu mine, cu energia mea și pentru că muncesc foarte mult, sunt foarte concentrată tot timpul. Dau „bună ziua” tuturor celor care mă salută, dar nu pot să fac conversație cu toată lumea. Dacă aș sta de vorbă cu toată lumea care mă cunoaște, noi când am mai munci? Sunt destul de serioasă și sobră și modul în care mă port pare pentru mulți că sunt așa, dar nu sunt.”, a mai spus Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel