Denise Rifai a luat foc după ce Iohannis a refuzat dezbaterea. ”Numai eu cu broșele? Am rămas singură cu Viorica”

Dezbaterea electorală între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă este subiectul care a înfierbântat scena politică, dar și televiziunile din România, cu 10 zile înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Klaus Iohannis a anunțat, marți, că nu va participa la nicio dezbatere electorală cu contracanditatul său Viorica Dăncilă, iar Denise Rifai aproape că ”a luat foc” la Realitatea Plus, în emisiunea ”Legile Puterii”:

”Eu sunt o tipă, după cum publicul meu mă știe, pasională! Dacă aș fi fost în locul președintelui... Doamne, cum a spus și președintele Băsescu, în fiecare zi mă duceam la toate dezbaterile posibile! I-aș fi dat dezbateri peste dezbateri! E tipul meu de abordare! Da, mi-ar fi plăcut să-l văd pe președinte cum își demontează adversarul. Ne-ar ajuta puțin în munca noastră. Păi numai eu cu broșele, domnule președinte? Am rămas singură cu Viorica! Eu! Dacă m-ați ajuta, ar fi perfect. E tipul meu de abordare, pasională! Și probabil că sunt mulți ca mine. Dar și eu sunt votantă”, a spus, plină de patos, Denise Rifai, în emisiunea sa.

”Apoi, sunt mulți colegi de-ai mei din presă, sunt foarte mulți oameni care ne scriu care susțin teza cealaltă, că președintele nu trebuie să se coboare. Dar eu vreau să avem această dezbatere corectă. Dacă eu i-aș face strategia președintelui Iohannis.... Domnule președinte, dacă eu v-aș scrie-o, aoleooo, cinci dezbateri pe zi aveam! Pentru că are cu ce, e un tip capabil, competent. Știe! Și nu i-aș lăsa deloc spațiu de manevră”, au fost cuvintele, adresate direct președintelui, realizatoarei emisiunii ”Legile Puterii”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel