Demisie Grindeanu. Raluca Turcan: Premierul aduce PSD într-un moment istoric

Foto:ziuadecj.realitatea.net
Foto:ziuadecj.realitatea.net

Premierul Sorin Grindeanu aduce PSD într-un 'moment istoric', acela de a iniţia o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, crede Raluca Turcan.

"Refuzul premierului Grindeanu de a demisiona la ordinul lui Dragnea, deocamdată neoficial, nu face decât să pună în evidenţă ridicolul în care a ajuns PSD. După o jumătate de an în care reprezentanţii PSD au intoxicat opinia publică cu ideea că actuala guvernare ar fi fost una de un succes nemaiîntâlnit, astăzi PSD nu reuşeşte să producă un argument raţional şi coerent pentru care doreşte demisia Guvernului. Practic, Grindeanu reuşeşte să aducă PSD într-un moment istoric, unic pentru ridicol în întreaga perioadă post-decembristă, adică acela de a iniţia o moţiune de cenzură pentru demiterea propriului guvern", a scris, miercuri, Turcan pe Facebook. 

Ea subliniază că, în mod normal, Guvernul Grindeanu trebuia să-şi depună mandatul încă de la momentul OUG 13. 

De asemenea, Turcan afirmă că în PSD "nu este vorba despre altceva decât de iresponsabilitatea unui război fratricid alimentat de ambiţiile lui Dragnea, care arată de fapt dezinteresul pentru actul de guvernare şi preocuparea obsesivă de a folosi puterea în interes personal şi de grup". 

"Presupunând că premierul Grindeanu ar fi schimbat de PSD şi va reuşi să propună pe altcineva în loc, care e garanţia că nu vor ajunge în acelaşi punct după încă 6 luni de zile şi că oamenii aceştia se vor preocupa de ceea ce trebuie în virtutea votului primit?", conchide liderul PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel