Demisie din PSD. S-a mutat în partidul lui Ponta

Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă, de la PSD la partidul lui Ponta
Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă, de la PSD la partidul lui Ponta

Încă o demisie în PSD. Partidul Pro România a atras o nouă deputată.

Fostul premier al României, Victor Ponta, a anunțat trecerea deputatei PSD de Brăila, Emilia Meiroșu, la partidul Pro România. Partidul fostului pesedist a mai racolat în ultima perioadă doi deputați, Cătălin Nechifor de la PSD și Ion Tabugan de la PMP.

"Am dus multe bătălii politice pentru PSD"

 „Emilia Meirosu este o colegă alături de care încă din 2001 am dus multe bătălii politice pentru PSD, pentru judeţul Brăila şi pentru România! Mă bucur că se alatură echipei #ProRomania şi că putem în continuare să ne facem datoria faţă de oamenii care ne-au votat!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Ponta a motivat, săptămâna trecută, și de ce l-a dorit pe Nechifor în echipa sa. „Cătălin Nechifor este unul din vechii mei colegi de la TSD alături de care am pornit din 2002 cu speranţa că putem să schimbăm lucrurile în bine în Suceava şi în România. Cătălin a fost cel care în 2012 s-a luptat şi l-a învins pe faimosul Flutur la Suceava când nimeni nu ne dădea vreo şansă. Ca şi mine Cătălin a făcut politică până acum doar în PSD – ca şi mine îşi păstrează respectul şi afecţiunea faţă de alegătorii şi membrii PSD de care îl leagă multe bătălii – ca şi mine este dezamăgit de faptul că PSD a fost confiscat de un grup de PD-işti teleormăneni care distrug tot ce s-a construit în mulţi ani de muncă. Împreună o sa îndreptăm lucrurile!”, a declarat fostul Premier.

Citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel