EXCLUSIV  De ce Marian Ceaușescu a anunțat că pleacă DEFINITIV din România / video

Ceaușescu
Ceaușescu

Într-un mesaj pentru DC News, protestatarul Marian Ceaușescu a explicat că nu a plecat din România, ci a vrut să atragă atenția.

Marian Ceauşescu a anunţase inițial că pleacă definitiv din România. În acest sens, postase şi o poză cu biletul de avion, direcţia Copenhaga, Danemarca. Apoi a zis că a fost o farsă. A vrut să tragă un semnal de alarmă în ideea în care nu românii ar trebui să plece, ci ”politicienii corupți”.

Marian Ceauşescu a anunţat că nu a plecat din România şi nici nu are de gând să facă acest lucru. El a arătat şi ce avea în bagajul cu care spunea că pleacă din ţară: o plăcuţă suedeză cu M%#E PSD.

”Nu am plecat din țară. A fost o idee să le explic românilor că nu noi trebuie să plecăm din țară din cauza politicienilor de la conducere. Politicienii condamnați trebuie să plece la pușcărie și trebuie să le fie confiscate averile. Politicienii corupți și comuniști, milițienii și foștii securiști să plece definitiv din politică! De ce să plecăm, noi, românii din țara noastră frumoasă? Să plece politicienii de la conducere! Mesajul a fost către românii care vor să plece din țară și sunt mulți în fiecare zi.

I-am intrebat, pe filmare, pe domnii parlamentari Tăriceanu, Nicolicea, Rădulescu, Șerban Nicolae, Iordache și Ciolacu dacă au venit și ei la aeroport la plecări.

Să vorbească cu românii care pleacă din țară! Dacă în 1990, când aveam 21 de ani, nu am plecat... pentru că doream să lupt... de ce să plec acum? NU pot să plec! Voi rămâne să lupt. Știu că este o luptă grea, dar voi lupta”, a fost mesajul lui Marian Ceaușescu pentru DC News.

Oricum... era clar că Ceaușescu nici nu avea cum să plece cu avionul, ci cu elicopterul, desigur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel