De ce au dat deputații PDL un vot absurd? Elena Udrea, gestul care a înspăimântat PDL-iștii- Exclusiv

DCNews Team / 23 oct 2015 / 16:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deputații fostului PDL au dat un vot controversat, vineri, în Camera Deputaților. Pe aceleași acuzații, au avizat pozitiv urmărirea penală a Elenei Udrea, nu și reținerea și arestarea ei.

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a avizat pozitiv urmărirea penală a deputatei Elena Udrea, dar nu și cererea de încuviințare a reținerii și arestării preventive pe numele politicianei. În ceea ce privește reținerea au fost 11 voturi “pentru” și opt “împotrivă”, iar în ceea ce privește arestarea, aceleași 11 voturi au fost “pentru” și șase “împotrivă”.

Cum s-a ajuns la acest vot absurd ca, pe aceleași acuzații, deputații să voteze începerea urmăririi penale, dar nu și reținerea și arestarea preventivă cerută de procurorii DNA?

Prima dezvăluire, de bunăvoie... nu și ultima?

Elena Udrea a început să facă dezvăluiri. Deocamdată, doar una. A spus, în fața deputaților juriști, fără a fi întrebată, că a luat bani de la afaceristul Bogdan Buzăianu ca să-i ducă la PDL. 3,5 milioane de euro! În genți. A fost “toiagul” aruncat înainte de Elena Udrea, singura dezvăluire, care a creat neliniște printre deputații PDL, trecuți la PNL.

Puterea exemplului

O dezvăluire și-un avertisment a dat Elena Udrea. Potrivit surselor noastre, Elena Udrea le-a amintit colegilor din PNL că, la arestarea ei din februarie 2015, un coleg de-ai lor, deputatul PNL  Theodor Nicolescu râdea, făcea poze, și, la nici o lună după, a fost și el arestat. Udrea a lăsat să se înțeleagă că la fel s-ar putea întâmpla și cu alți membri ai Comisiei Juridice.

[citeste si]

 

 

 

 Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.14